Svečane obleke

Svečane obleke

Boste morda priča na poroki ali družica, vas čaka valeta ali maturantski ples ali kateri drugi pomemben dogodek? Dogodek, ki se zgodi samo enkrat v življenju naj spremljajo lepa občutja in nepozabni spomini. Svečane dogodke v naših oblekah zagotovo doživite samozavestno in zadovoljno! Cene izposoje svečanih oblek se gibljejo med 70,00 in 130,00 EUR in vključujejo tudi izposojo bolera ali štole, prilagoditev vašim meram in izposojo modnih dodatkov.

Edinstvena prednost naših poročnih ali svečanih oblek je v tem, da dveh enakih oblek ne izdelamo (razen, kadar je to želja naročnika), tako ste lahko prepričani, da enake obleke ne bo imela nobena druga! Ker stalno dodajamo nove modele oblek,  vseh modelov ni v galeriji fotografij, predstavljamo vam le del kolekcije - obleke za svečane priložnosti.

Širok izbor maturantskih in svečanih oblek odlikujejo še:
-    najkakovostnejši materiali,
-    zadnje modne zapovedi,
-    trendne barve.

Maturantske in svečane obleke si lahko izposodite ali kupite. Lahko pa vam izdelamo obleko tudi po vaših lastnih zamislih. Pustite svoji kreativnosti prosto pot in uresničite svoje zamisli. Pri uresničevanju vaših želja se lahko zanesete na našo strokovno pomoč.

Novo: Do -70 % popust maturantske in svečane obleke. Akcija velja do 1.3.2015 oz do razprodaje zalog na označene izdelke iz zaloge. 

Iz naše kolekcije:

Poročni salon Sanja - Ptujska cesta 13, Miklavž na Dravskem polju
PON - PET: 12.00 – 19.00 , SOB: 9.00-12.00
gsm 031 383 481